ProAgria työnantajana

ProAgria työnantajana

Etsitkö näköalapaikkaa? Työnantajaa joka aidosti välittää henkilöstöstään? Ja tarjoaa monipuoliset urakehitysmahdollisuudet.

Etsimme jatkuvasti uusia kykyjä laajaan ja monipuoliseen asiantuntijajoukkoomme. 

Tutustu kaikkiin avoimiin työpaikkoihimme täällä.

Voit myös jättää avoimen hakemuksen täältä.

 
Tällä hetkellä meitä on jo vajaa 700, joista suurin osa työskentelee asiantuntija- ja kehittämistehtävissä maatilojen, maaseudun yritysten ja alueellisten sidosryhmien kanssa. Tavoitteena on hyvinvoiva maaseutu, menestyvä maatila- ja maaseutuyrittäjä sekä tyytyväiset kuluttajat.
 
Asiakastyössä korostamme asiantuntijoidemme välistä yhteistyötä asiakkaiden menestymisen eteen. Eri alojen asiantuntijat yhdistävät asiakastiimeissä osaamisensa asiakkaan tarpeita vastaavaksi kokonaispalveluksi. Tämä mahdollistaa asiakkaille kuhunkin tilanteeseen parhaan mahdollisen asiantuntemuksen sekä henkilöstölle mahdollisuuden keskittyä omaan osaamisalueeseensa, sen vahvistamiseen ja uuden tiedon ylläpitämiseen.
 

Kesätyö tai harjoittelu 2019 - haku on käynnistynyt! 

Tarjoamme monipuolisia kesätyö- ja harjoittelumahdollisuuksia maatalouden asiantuntija- ja hanketyössä ProAgria keskuksissa. Kesätyöhaku on käynnistynyt ja jatkuu tammikuun 2019 loppuun. Jätä kesätyöhakemuksesi täältä. 

Katso tästä Usein kysytyt kysymykset kesätyöhausta.

 

Jaa

Hae asiantuntijaa

Kaikki asiantuntijat

  • Tilaa palvelu
    Hyödynnä osaamisemme johtajuuteen, tuotantoon ja yritystoiminnan kehittämiseen liittyvissä ratkaisuissa.
  • Rahat riittämään!
    Helppoutta ja onnistumisia talouden, markkina-, ja tukiriskien hallintaan.