Osallistu Lapissa Insightsin ja johtamisen pienryhmätyöskentelyyn!

HuiLaa-hanke tarjoaa ennen päättymistään ainutlaatuisen mahdollisuuden saada hankkeen tukemana tietoa siitä, miten persoonallisuudesta kertovaa Insights Discovery -värianalyysiä voi hyödyntää päivittäisessä johtamisessa. Ihmiset tulkitsevat sanoja ja sanatonta viestintää eri tavoin, ja Insights antaa hyvät eväät itsensä ja muiden tulkintaan!
 
HuiLaa järjestää Insightsiä ja johtamista käsittelevän kokonaisuuden elo-syyskuussa ja se toteutetaan pienryhmätoimintana. Pienryhmä toimii osallistujien tiloilla, jokaisella vuorollaan. Käytännön järjestelyt sovitaan tarkemmin, kun ryhmät ovat kasassa. Yhteen ryhmään mahtuu 4-8 henkilöä.
Pienryhmätoimintaan osallistuminen maksaa 120€/hlö + alv. Tällä  muun muassa saat suositun ja itsellesi räätälöidyn Insights -värianalyysin!
 
Johtamisen maailmaan pienryhmissä pureudutaan käyttäen hyväksi Lean-johtamisen malleja, joiden kautta haetaan ymmärrystä johtamisen kulttuuriin.
 
Paikkoja on rajoitetusti, joten iIlmoittaudu mukaan jo kesän aikana. Vetäjänä toimiva Aija Hentilä on ProAgrian valtakunnallinen huippuosaaja, osaamisalueinaan johtaminen ja Insights-analyysi. Ryhmät ovat käynnissä 12.8. – 20.9. välisen ajan.
 
Insights Discovery -persoonallisuusprofiili on henkilökohtaisen kehittymisen työkalu, joka antaa yksilölle mukaansatempaavan ja vahvistavan muutosnäkökulman itseensä ja muihin.
 
Ilmoittautumiset ja lisätiedot: HuiLaa-hanke, projektipäällikkö Marjut Petäjäjärvi marjut.petajajarvi@proagria.fi, p. 043 825 2998
 

Jaa

Asiantuntijat

Hae asiantuntijaa

Kaikki asiantuntijat

  • Sähköinen kasvinsuojelututkinto nyt verkossa - också på svenska
    Hyväksytyn suorituksen jälkeen todistus heti sähköpostiisi | Efter prestationen intyg direkt till e-posten
  • Tilaa palvelu
    Hyödynnä osaamisemme johtajuuteen, tuotantoon ja yritystoiminnan kehittämiseen liittyvissä ratkaisuissa.

Palvelut